Villamosenergia beszerzés

Villamosenergia beszerzés

Földgáz beszerzés

Földgáz beszerzés

Energetikai audit

Energia audit

Energetikai outsourcing

Energetikai outsourcing

Villamos energia beszerzés

Amint bizonyára Ön is tudja a 2007. évi villamos energiáról szóló törvénymódosítás szerint a 3x63A (39 kW) feletti lekötött teljesítménnyel rendelkező nem lakossági és nem költségvetési intézményi fogyasztók számára megszűnt a közüzemi energiavételezés lehetősége, és a liberalizált piacról kell villamos energiát beszerezniük.

Ez Öntől, mint vezetőtől felelősséget, és szakértelmet kívánó döntést igényel. Igaz ez akkor is, ha Ön központi költségvetési intézményt működtet. Mi segítünk eldönteni, hogy érdemes-e az egyetemes szolgáltatás helyett a versenypiacról beszerezni a szükséges villamos energiát.

Versenypiaci szereplőként valószínűleg, már van valamilyen tapasztalata a villamosenergia beszerzéssel kapcsolatban, így tudja, hogy számos gazdasági, és technikai problémán kell átverekednie magát, mielőtt felelősen kijelentheti: „a legjobb döntést hoztam”. Többek között az alábbi kérdéseken érdemes elgondolkozni:

energetika

Vajon megbízható-e a választott kereskedő?

energetika

Nem fogok-e energia nélkül maradni?

energetika

Milyen adatokat vár tőlem? Hogyan gyűjtsem azokat?

energetika

Hogyan harcolhatok ki kedvezőbb tárgyalási pozíciót cégem adottságaival a kereskedővel szemben?

energetika

Milyen előnyök érhetőek el a szerződési formák kiválasztásával?


Az Új Energetika Kft. célja, hogy szakmai segítséget nyújtson partnereinek a választáshoz, a pályáztatás teljes ideje alatt az ajánlatkérés megfogalmazásától a beérkező pályázatok kiértékeléséig.


A villamosenergia beszerzés menete:

1. Kereskedői ajánlatkéréshez szükséges fogyasztási adatok összegyűjtése, elemzése:

Az energiakereskedői pályáztatáshoz szükséges anyagokat előkészítjük, jelentést készítünk az aktuális fogyasztásról. Az adatokat rendszerezzük a kereskedői igényeknek megfelelően, az esetleges hiányokat pótoljuk (mérési adatok begyűjtése, szerződéses adatok).

2. Árajánlatok kérése:

Az árajánlatkérések kiküldése után folyamatos kapcsolatot tartunk a választott kereskedőkkel, melynek keretében a felek részéről felmerülő igényeket pontosítjuk, az esetleges módosítási igényeket végrehajtjuk, az adatokat begyűjtjük.

3. Kereskedői ajánlatok kiértékelése:

A kereskedői ajánlatokat kiértékeljük, az árakat és az egyéb szerződéses paramétereket versenyeztetjük az ajánlatadók között. Erről jelentést és döntés-előkészítő prezentációt készítünk, majd segítséget nyújtunk a döntéshozatalban.

4. Szerződések ügyintézése:

A Hálózatcsatlakozási- és Hálózathasználati szerződések szükséges módosításában eljárunk az elosztói engedélyeseknél. Az energiakereskedői szerződést előkészítjük az aláírásig. Egyévig folyamatos támogatást/képviseletet nyújtunk a választott energiakereskedővel valamint az elosztói engedélyessel kapcsolatos ügyekben (szerződés/számlázás).

Bizonyára Ön is belátja, hogy az energia beszerzés mennyi többletmunkát és költséget jelentene Önnek. Hatéves tapasztalatunk és széles referencia listánk garancia arra, hogy a legkedvezőbb megoldást találjuk meg Önnek, mellyel akár költségeinek 20%-át ia megspórolhatja évente.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén további információért, vagy kérjen visszahívást!

ÚJ Energetika Kft.

1094 Bp., Tűzoltó u. 59.

Tel.: +36 (1) 323-1865

info@ujenergetika.hu

HQdesign.hu